Mèdia 20/12/2012

La Fàbrica Moritz també tindrà botiga

L'empresa cervesera ha decidit obrir al centre de Barcelona una botiga que ofereix productes de tot tipus al costat dels bars que li han donat èxit fins ara. A banda d'objectes de regal, també ha trobat espai per a un forn i un quiosc

Joan Callarissa
1 min
La Fàbrica Moritz també tindrà botiga

Si féssim servir tots els adjectius que s'ha empescat Moritz per definir-la segurament la paraula botiga quedaria soterrada, malgrat ser la principal. Tot i això, l'aposta de la marca barcelonina és evident: la M-Store és un espai pensat per comprar-hi coses que es poden comprar a tot arreu però amb uns acabats, qualitat i dissenys que són molt més difícils de trobar.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La botiga de Moritz ven objectes per a la llar i per regalar que tenen un aire diferent dels que podríem trobar en una botiga qualsevol. Per exemple, venen fundes per a ampolles de cervesa, però amb l'estètica de Moritz; venen vambes Munich però de la col·lecció de la marca de cervesa; llibretes Moleskine diferents de les que venen als altres llocs, i, així, successivament i amb moltes altres firmes, com Le Coq Sportif, els caramels Pappabubble i el fabricant francès de ganivets Opinel.

Aquests són el que ells defineixen com a partners. Però no tot són noms de marques; també n'hi ha de persones. Per exemple, Xevi Ramon, un forner que assegura que li corre "farina per les venes" i que vendrà allà mateix pa fet al Maresme. Amb tot això, la màgia creativa de Chu Uroz, les cerveses fresques que venen per emportar, diaris i una selecció de llibres de La Central volen rematar la feina que ja porten feta: amb només un any han omplert d'èxits -i de gent- una fàbrica sencera.

stats