Mèdia 24/07/2019

La Fórmula 1 torna a Netflix el 2020

La docusèrie de la competició d’automòbils estrenarà una segona temporada que inclourà els deu equips de F1

Ara
1 min
Fórmula 1 torna a Netflix el 2020

BarcelonaNetflix i Fórmula 1 han anunciat que ‘Formula 1: drive to survive’, la sèrie documental que ofereix una mirada a la competició d’automòbils més prestigiosa del món, tornarà a la plataforma de 'streaming' la pròxima temporada.

La nova entrega posarà el focus en les curses del 2019. Seguirà els equips i els conductors a cada etapa del Campionat de la FIA Fórmula 1 del 2019, començant a Austràlia i viatjant amb cadascun dels competidors a tot el món fins a arribar a Abu Dhabi, escenari de l’última prova.

A més, una de les novetats de la segona temporada és la presència dels deu equips de la competició. Els espectadors podran veure, per primera vegada, les escenes amb els conductors, les discussions des de direcció i les estratègies de tots aquests grups.

‘Formula 1: drive to survive’ és una sèrie “que permet als seguidors veure una part que mai s’ha vist abans de F1, projectant les personalitats i les emocions que cada equip i participant experimenta dins i fora de l'asfalt”, explica Ian Holmes, director de Media Rights de F1, en un comunicat.

stats