Mèdia 23/12/2016

Fox emetrà ‘This is us’ i els retorns de ‘Prison break’ i ‘24’

La cadena de pagament presenta un nou catàleg de sèries per al 2017

Ara
1 min
Fox emetrà ‘This is us’ i els retorns de ‘Prison break’ i ‘24’

BarcelonaEls canals de pagament Fox i Fox Life estrenaran a Espanya durant l’any que ve, en exclusiva, diverses sèries produïdes pel grup 20th Century Fox. Entre aquestes noves adquisicions destaca la comèdia dramàtica This is us, un dels grans èxits de la temporada als Estats Units i candidata a tres Globus d’Or, entre els quals el de millor drama. Protagonitzada per Milo Ventimiglia i Mandy Moore, aquesta sèrie de la NBC es fixa en un matrimoni amb dos fills biològics bessons i un tercer d’adoptat nascut el mateix dia.

Un altre dels títols que arribaran a Espanya fruit d’aquest acord entre el grup Fox i la seva filial espanyola és 24: Legacy, un spin-off de 24 que debutarà als Estats Units el 5 de febrer. El paquet també inclou la reaparició d’una altra sèrie, Prison break, que tindrà una nova temporada protagonitzada pels mateixos actors que les anteriors, Wentworth Miller i Dominic Purcell, i que s’estrenarà a principis d’any.

A més, també arribaran a Fox les comèdies The Mick i Speechless, la sèrie policíaca APB i la minisèrie Shots fired, inspirada en els casos recents de violència policial contra ciutadans negres als EUA.

stats