Mèdia 28/04/2016

'Got talent' s'acomiada amb els dos resultats més baixos

La final del concurs es va quedar amb 2,3 milions d'espectadors a Espanya

Albert Castellví
2 min
Cristina Ramos és la guanyadora de 'Got talent'

BarcelonaLa cantant Cristina Ramos va guanyar aquest dimecres la primera edició de 'Got talent España' davant de 2.261.000 espectadors (236.000 dels quals eren catalans) i amb una quota de pantalla del 17,7% (12,3% a Catalunya). Es tracta de la segona dada més baixa de tota la temporada del programa, que havia marcat el seu mínim precisament dissabte, amb l'última semifinal, quan es va quedar amb 2.144.000 seguidors i un 16,6% de 'share'.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El programa es va estrenar el 13 de febrer amb gairebé 3,5 milions d'espectadors, i malgrat anar perdent audiència pràcticament cada setmana sempre s'havia mantingut líder de les nits de dissabte a l'Estat, fins i tot el dia que va marcar el seu pitjor registre. Malgrat tot, a última hora Telecinco va decidir fer un canvi inesperat a la seva graella i traslladar la final del concurs de talents a dimecres, un dia que inicialment estava reservat a Bertín Osborne i el seu 'Mi casa es la tuya' –el mateix presentador havia anunciat ja fa dies que l'estrena seria el dia 27–, que finalment va arrencar dilluns.

La jugada, però, no li ha sortit bé al canal de Mediaset. Si dilluns Bertín Osborne debutava clarament per darrere de 'La embajada' –que aquell mateix dia s'estrenava a Antena 3– i amb un resultat inferior a 21 de les 26 entregues que havia tingut 'En la tuya o en la mía' a TVE, dimecres la final de 'Got talent' tampoc no va destacar. El programa va perdre el lideratge de la seva franja per primer cop en tota la temporada i va caure davant de 'MasterChef' –que va fer rècord del curs i va liderar el dia amb 2.879.000 espectadors i un 17,8% de quota– i de 'Vis a vis', que va aportar a Antena 3 2.301.000 persones i un 'share' del 13,2%.

De totes maneres, Telecinco ja havia anunciat dimarts que el concurs de talents tindrà una segona temporada.

stats