Mèdia 13/02/2016

‘Got talent España’ lluitarà pels dissabtes

Presentat per Santi Millán, el ‘talent show’ s’estrena avui a Telecinco

Núria Juanico
1 min
Jorge Javier Vázquez, Eva Hache, Santi Millán, Edurne i Jesús Vázquez.

BarcelonaCinema i talent musical s’enfrontaran els dissabtes a la nit en la batalla per l’audiència. Telecinco aposta, des d’avui, per omplir el prime time dels dissabtes amb Got talent España, un talent show que conduirà Santi Millán. El programa, que competirà amb les pel·lícules d’Antena 3, s’estrenarà a les deu del vespre i és una adaptació del format nord-americà Got talent.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Els presentadors Jorge Javier Vázquez i Jesús Vázquez, la cantant Edurne i l’humorista Eva Hache formaran el jurat que decidirà, després de les actuacions dels concursants, qui mereix quedar-se al programa i qui ha de marxar. Ballarins, cantants, acròbates, malabaristes i imitadors competiran a l’escenari del talent show per demostrar que les seves habilitats són millors que les de la resta.

Com en el format nord-americà, el jurat de Got talent España tindrà un botó vermell per fer fora els participants que no els convencin. Els jutges també tindran un botó daurat que podran prémer una vegada cadascun durant el concurs. Si ho fan, el concursant en qüestió serà salvat immediatament de l’eliminació. El presentador del programa també podrà prémer aquest botó. Amb Got talent España, Mediaset recupera el format que Cuatro va emetre el 2009 sota el títol de Tienes talento. Aleshores Cuatro (que formava part de Sogecable) va acusar Telecinco de plagi perquè, al mateix temps, el canal de Mediaset va emetre Tu sí que vales, en què els concursants també mostraven els seus talents.

stats