Mèdia 11/02/2021

El guionista del polèmic rètol de TVE: “M'han acomiadat, com a l'avi d'Elionor”

1 min
El rètol polèmic de TVE

Tal com va anunciar ahir TVE, la televisió pública espanyola ha acomiadat els responsables del polèmic rètol aparegut a La hora de La 1 sobre la princesa Elionor i la seva marxa a Gal·les per estudiar batxillerat. Quan el programa va explicar la notícia, a pantalla va aparèixer un subtítol que deia: "Elionor se'n va d'Espanya, com el seu avi". Segons avança El Cierre Digital, els dos treballadors acomiadats serien Bernat Barrachina, guionista del bloc d'entreteniment del magazín matinal, i Antonio Montilla, guionista del bloc polític.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Barrachina ha confirmat el seu acomiadament a través d'un tuit irònic en què es llegeix el missatge "M'han acomiadat, com a l'avi d'Elionor", acompanyat d'un breu vídeo del moment en què Joan Carles I va demanar perdó pel seu viatge a Botswana per participar en una cacera. Va ser llavors quan el monarca va pronunciar la frase "Ho sento molt. M'he equivocat i no tornarà a passar".

Barrachina va ser responsable de Comunicació de l'Ajuntament de Badalona durant el mandat d'Àlex Pastor, que va dimitir després de saltar-se el confinament i conduir en estat d'embriagadesa. Amb la sortida de Pastor de l'Ajuntament, Barrachina va deixar el càrrec de director de Comunicació. En l'àmbit televisiu, Barrachina, que va començar a treballar a La hora de La 1 aquest setembre, ha sigut creador i director d'altres programes, com Así nos va (La Sexta) i Tonterías las justas (Cuatro). També ha sigut guionista d'El hormiguero.

stats