Mèdia 30/03/2022

‘Humor amarillo’ tornarà de la mà d’Amazon Prime

La plataforma prepara una nova versió del programa japonès

2 min
Una de les proves físiques (i perilloses) d''Humor amarillo'

BarcelonaEl mític programa Humor amarillo ressuscitarà gràcies a la plataforma Amazon Prime. Segons ha avançat la revista Variety, el servei de streaming està focalitzant els seus esforços en el mercat asiàtic i, per això, ha decidit fer una nova versió de l’espai japonès dels anys 80 que barrejava humor i proves físiques i d’habilitats. El reboot d’Humor amarillo, que en la seva versió original estava comandat per Takeshi Kitano, s’estrenarà el 2023, segons ha detallat la plataforma.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Tot i que el programa original va tenir només dues temporades, va ser un èxit arreu del món, ja que es va estrenar en 150 països i també va tenir versions locals. En el cas de l’estat espanyol, Humor amarillo, adaptació lliure del títol original El castell de Takeshi, es va emetre a Telecinco entre el 1990 i el 1995. Bona part del seu èxit es va deure a la feina dels guionistes i dobladors del programa, Juan Herrera Salazar i Miguel Ángel Coll, que van adaptar els noms dels personatges que hi apareixien i també els de les proves a les quals se sotmetien els concursants per aconseguir un milió de iens. Així, es van inventar personatges recurrents com el Chino Cudeiro i van fer populars reptes com Las zamburguesas, Los cañones del Nakasone o El laberinto del chinotauro

Una dècada després, Mediaset va tornar a emetre el programa, però aquell cop a través de Cuatro i amb nous comentaristes, que van actualitzar algunes de les expressions més conegudes del programa.

A part del reboot d’Humor amarillo, Amazon Prime també ha anunciat que prepara una versió japonesa de Modern love, la sèrie sobre diferents històries d’amor que es basa en un podcast del New York Times.

stats