Mèdia 21/06/2018

‘Joc de cartes’ continuarà a la graella de TV3 durant tot l’estiu

Oferirà quatre edicions especials en què competiran només tres restaurants

Ara
1 min
Marc Ribas presenta 'Joc de cartes'

BarcelonaTV3 mantindrà 'Joc de cartes' a la graella durant la temporada d’estiu, cada dimecres a les 21.50 h. El director de la televisió pública, Vicent Sanchis, ja havia avançat fa tres setmanes al Parlament que la cadena treballava amb aquesta voluntat, però va vincular la continuïtat del programa al fet que la Generalitat fes una aportació extraordinària que permetés a TV3 disposar de prou recursos.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Un cop rebuts aquests diners, la cadena ha confirmat aquest dijous que el concurs de restaurants seguirà durant el mes d’agost amb quatre entregues especials que tindran el mateix format que les de l’estiu passat: tres establiments en comptes dels quatre habituals, i cadascun representat per dues persones. En aquesta ocasió, Marc Ribas visitarà tres punts de la costa catalana i una zona d’interior, les muntanyes de Prades.

El concurs està millorant aquesta temporada els bons resultats d’audiència de l’any passat, i se situa de mitjana en 462.000 espectadors i un 19,4% de quota de pantalla. Durant l’estiu els seus registres van ser inferiors (233.000 seguidors i un 12,5% de 'share') però va mantenir el lideratge de la seva franja d’emissió.

stats