Mèdia 12/07/2019

Jordi Basté continuarà al capdavant d''El món a RAC1' un any més

L'emissora ja ha confirmat la continuïtat de la major part dels seus presentadors

Ara
2 min
Basté se suma al debat sobre  els nomenaments a la CCMA

BarcelonaRAC1 ha confirmat aquest divendres que Jordi Basté continuarà pilotant 'El món a RAC1' com a mínim fins al juliol del 2020. Serà, per tant, la vintena temporada del periodista al capdavant del programa líder de la ràdio a Catalunya. Aquest dimecres, l'ARA va avançar en exclusiva la renovació de la seva principal rival, Mònica Terribas, com a conductora d''El matí de Catalunya Ràdio' per sisena temporada.

L'emissora del Grupo Godó ha anunciat la renovació de la confiança en Basté mitjançant un tuit, un sistema que ja havia fet servir al llarg de les últimes setmanes per fer pública la continuïtat de la major part dels seus presentadors. Així, fins ara RAC1 ha confirmat que l'any vinent seguirà comptant amb Òscar Andreu i Òscar Dalmau a 'La competència', amb Toni Clapés al 'Versió RAC1', amb Xavi Bundó al 'Via lliure', amb Agnès Marquès al 'No ho sé', amb Albert Om a 'Islàndia' i amb Roger Saperas al 'Tu diràs'.

Amb tot, a partir del setembre sí que hi haurà un canvi rellevant a la graella de RAC1: després d'onze temporades en antena, 'La segona hora' s'acomiadarà definitivament divendres de la setmana que ve. El seu presentador, Quim Morales, i un dels col·laboradors, Xavier Pérez Esquerdo, encapçalaran a partir del setembre el nou programa despertador de RAC105, que substituirà l'històric 'Fricandó matiner'. La franja d'una a dues del migdia de RAC1 quedarà en mans de Marc Giró, que presentarà 'Vostè primer'.

stats