Mèdia 22/07/2013

Kate Middleton, ingressada per donar a llum

El fill o filla de la duquessa de Cambridge serà el tercer en la línia de successió al tron britànic

Efe
1 min
Kate Middleton, en una de les seves últimes aparicions abans de donar a llum

LondresLa duquessa de Cambridge, Kate Middleton, ha estat ingressada aquest dilluns a primera hora del matí a l'hospital St. Mary de Londres per donar a llum, segons ha informat el Palau de Kensington, la seva residència oficial. L'esposa del príncep Guillem d'Anglaterra, que ja està de part, ha estat hospitalitzada a l'ala privada Lindo d'aquest hospital a les 7.30 hora britànica (8.30 a Catalunya), segons la mateixa font reial. La seva criatura –sigui nen o nena, ja que els pares no han volgut saber-ho– ocuparà el tercer lloc en la línia de successió al tron britànic, després del seu pare, el duc de Cambridge, i del seu avi, el príncep Carles.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Segons el mateix comunicat, Middleton, acompanyada pel seu marit, ha estat traslladada en cotxe des de la seva residència de Londres fins a l'hospital, on nombrosos fotògrafs i càmeres esperaven des de feia més d'una setmana l'arribada del que serà el tercer besnét de la reina Isabel II d'Anglaterra. El Palau de Kensington ja ha deixat clar que no donarà més detalls del cas fins que neixi el bebè.

La duquessa, de 31 anys, serà atesa per un equip mèdic encapçalat pel doctor Marcus Setchell, antic ginecòleg d'Isabel II i que també va fer-se càrec del part dels dos fills de la comtessa de Wessex, Sophie Rhys-Jones, la dona del príncep Eduard, el fill petit de la reina britànica. Al mateix hospital St. Mary ja van néixer el pare de la criatura i el seu germà, els prínceps Guillem i Enric.

Kate Middleton i Guillem d'Anglaterra es van casar l'abril del 2011 a l'Abadia de Westminster.

stats