Llibre
Mèdia 10/08/2021

L’ARA ofereix un llibre de preguntes i respostes per aprendre anglès de manera divertida

'Double Game per aprendre anglès' es pot aconseguir a la botiga web de l’ARA i als quioscos de la demarcació de Barcelona i Girona del 7 al 20 d'agost

1 min
Portada del llibre “Double Game per aprendre anglès”

What colour are big London Buses?”; “Who invented potato crisps?”; “What would you do if you met a bear in the forest?”; “What are you afraid of?” Aquestes són algunes de les moltes preguntes del llibre Double Game per aprendre anglès, pensades per enriquir el vocabulari, expressions, verbs, pronoms... de la llengua anglesa. Si no se’n sap la resposta, es pot demanar una pista, seguint unes indicacions. La pregunta i la resposta correcta estan traduïdes al català per facilitar l’aprenentatge.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El llibre té el nom de Double Game perquè en realitat són dos llibres units pel llom (un conté les preguntes senars i les respostes parelles, i l’altre, al revés), per jugar en parella o en equips. Els lectors-jugadors els poden separar just abans de començar a llegir i a jugar. Aquest ritual d’iniciació fa de Double Game un objecte especial. És un llibre de dimensions relativament petites, pensat per dur al cotxe, al parc, al pati... D’alguna manera, vol ser el substitut del mòbil i dels dispositius digitals.

Tot i que és un llibre pensat per a totes les edats (de 9 a 99 anys), s’adreça especialment als infants. L’objectiu és que els nens aprenguin divertint-se, fora de l’entorn escolar, quan estan relaxats a casa, de vacances, amb la seva família, els seus amics...

Double Game per aprendre anglès, editat per Zahorí Books, es pot obtenir per 18 € del 7 al 20 d’agost en aquest enllaç i als quioscos de la demarcació de Barcelona i Girona. 

stats