Mèdia 10/01/2018

L'edició alemanya de 'Playboy' publicarà la seva primera portada amb una model transgènere

Giuliana Farfalla, de 21 anys, hi apareixerà fent 'topless'

1 min
L'edició alemanya de 'Playboy' publicarà la seva primera portada amb una model transgènere

Per primera vegada en la seva història, la portada de l'edició alemanya de 'Playboy' estarà protagonitzada per una model transgènere. Giuliana Farfalla, de 21 anys i coneguda per haver participat al 'reality' 'Germany's next topmodel', apareixerà fent 'topless', tal com és tradició en les revistes per a adults alemanyes, segons han explicat els responsables de la publicació.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Florian Boitin, redactor en cap de la revista, ha assegurat que l'elecció de Farfalla respon al desig de Hugh Hefner, fundador de la revista mort el mes passat, d'"oposar-se a totes les formes d'exclusió i intolerància". Afegeix que la model és "un bonic exemple de la importància de lluitar pel dret a ser un mateix".

L'any passat l'edició nord-americana de 'Playboy' va incloure, per primera vegada, una model transexual, la francesa Inés Rau, en les pàgines centrals de la revista com a "'playmate' del mes".

Farfalla, nascuda com a Pascal Radermacher a la ciutat de Brisgòvia, ha explicat que durant la seva infantesa ja va sentir que havia nascut amb el cos equivocat. Quan tenia 16 anys es va sotmetre a una operació reassignació de sexe.

La model s'ha mostrat orgullosa de la seva aparició a la portada de la revista, que ha compartit a través del seu Instagram.

stats