Mèdia 09/06/2021

lñaki López i Cristina Pardo abandonen els seus programes a La Sexta per liderar l'espai de tarda que deixa Mamen Mendizábal

La periodista ha anunciat que no seguirà al capdavant de 'Más vale tarde'

ARA
1 min
Iñaki López i Cristina Pardo

BarcelonaDesprés de l'adeu de Mamen Mendizábal al magazín vespertí de La Sexta, Más vale tarde, la cadena ha anunciat que Iñaki López i Cristina Pardo seran els encarregats de presentar el format d'actualitat a partir del setembre, data en què tindrà lloc el relleu de Mendizábal, que hi ha estat nou anys al capdavant. Els fins ara presentadors de La Sexta noche i de Liarla Pardo canviaran dels caps de setmana als dies feiners. L'experiència compartida abans és poca per a la parella, que en singular tenen una llarga trajectòria. Junts només han presentat les campanades de Cap d'Any a La Sexta en quatre ocasions.

Els dos periodistes han sigut els encarregats d'anunciar la seva sortida dels seus respectius formats, La Sexta noche en el cas de López i Liarla Pardo en el cas de Pardo. "Han sigut vuit anys i mig meravellosos al capdavant de La Sexta noche", ha compartit ell a Twitter, on ha afegit: "Ara són temps per a noves aventures". Pardo ha escrit: "Quina sort tinc de treballar amb vosaltres i que feliç m'heu fet". I ha afegit: "A acabar la temporada amb tota la força del món". Cristina Pardo va començar a la cadena el 2006, quan es va incorporar a l'equip de La Sexta Noticias. López presenta des del 2013 La Sexta noche, un espai d'informació, anàlisi, tertúlies i entrevistes al prime time dels dissabtes.

stats