Ràdio
Mèdia 31/05/2011

Manu Carreño presentarà el 'Carrusel deportivo' de la SER

La cadena anuncia el fitxatge del presentador dels esports de Cuatro com a revulsiu després de la marxa de tot l'equip l'estiu passat a la Cope

Albert Castellví
2 min
Manu Carreño. Foto: CUATRO

BarcelonaLa Cadena SER ha anunciat aquest dimarts al matí el fitxatge de Manu Carreño per presentar, a partir de la propera temporada, el Carrusel deportivo, l'espai d'esports dels caps de setmana de la cadena, que inclou la transmissió de la jornada futbolística i que lidera l'audiència de la seva franja. Carreño, fins ara presentador dels esports a Cuatro, arriba a la SER amb l'objectiu de recuperar els nivells d'oients que fins l'estiu passat mantenia el programa, i que des de llavors no han deixat de caure arran de la marxa en bloc a la Cope d'una vintena de membres de l'equip d'esports de la ràdio del grup Prisa, entre els quals hi ha dos històrics com Pepe Domingo Castaño i Paco González. A més, a principis de gener, Manolo Lama –curiosament, el company de Carreño als esports de Cuatro– també va fer el salt de la SER a la Cope.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

D'aquesta manera, es confirma el rumor que des de fa algunes setmanes situava Carreño al capdavant del Carrusel deportivo. Tal com ja havia informat l'ARA, la cadena admetia les negociacions, però negava que, de moment, s'hagués arribat a un acord. Ara, amb la temporada futbolística acabada de finalitzar, ha sigut el moment de fer públic el fitxatge.

Ara caldrà veure també si el fitxatge per la SER implica que Carreño abandoni el seu lloc a Cuatro, que fins a finals de l'any passat pertanyia, com la SER, al grup Prisa, però que actualment forma part, amb Telecinco, de Mediaset. La continuïtat del presentador a la cadena de televisió donaria lloc a una situació estranya, ja que entre setmana els Manolos –Lama i Carreño– compartirien programa, mentre que els caps de setmana s'enfrontarien en les transmissions dels partits.

stats