Mèdia 07/04/2016

'Merlí' debutarà dimecres a La Sexta

Atresmedia va comprar els drets de la sèrie al novembre

Albert Castellví
2 min
‘Merlí’ tornarà a TV3 el curs que ve amb nous filòsofs (i filòsofes)

BarcelonaLa Sexta estrenarà dimecres, a les 22.30, 'Merlí', la sèrie protagonitzada per Francesc Orella que TV3 va emetre la tardor passada. El grup Atresmedia va adquirir els drets d'aquesta producció al novembre –abans que s'acabés d'emetre la primera temporada–, però tot i que en un principi es va anunciar que l'estrena a Espanya podia ser imminent –s'havia apuntat que es podria veure durant les vacances de Nadal–, a l'hora de la veritat ha calgut esperar encara alguns mesos més.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Creada per Héctor Lozano, 'Merlí' es fixa en les relacions que s'estableixen entre un professor de filosofia nouvingut amb un mètode molt peculiar (Orella) i els seus alumnes, les seves famílies i la resta de professors de l'institut. David Solans, Carlos Cuevas, Pau Poch, Albert Baró, Candela Antón, Elisabet Casanovas, Marcos Franz, Júlia Creus, Adrian Grösser, Iñaki Mur, Pere Ponce, Pau Durà, Anna Maria Barbany, Marta Marco, Jordi Martínez i Victòria Pagès són alguns dels actors que formen part del repartiment de la sèrie.

La primera temporada de 'Merlí' es va emetre a TV3 entre el setembre i el desembre de l'any passat i es va convertir en un gran èxit d'audiència. Amb 561.000 espectadors i un 18,3% de quota de pantalla va ser la primera temporada d'una sèrie de TV3 més vista des del 2008. La televisió pública ja ha confirmat la renovació de la ficció per a una segona temporada.

A banda de 'Merlí', el grup Atresmedia també va comprar al novembre els drets de 'Cites', que es va veure al canal de ficció Atreseries entre el gener i el març.

stats