'Merlí: sapere aude' s'estrenarà completa el 5 de desembre

L''spin-off' de 'Merlí', protagonitzat per Carlos Cuevas, és la primera sèrie en català de Movistar+

Movistar+ ja ha fixat data per a l'estrena de  Merlí: sapere aude, l' spin-off de l'exitosa sèrie creada per Héctor Lozano. S'estrenarà el 5 de desembre, es podrà veure sencera des del primer dia i estarà disponible en català, ja que la ficció s'ha rodat majoritàriament en aquesta llengua (tot i que hi ha alguns personatges que parlen en castellà). De fet, es tracta de la primera producció en català de la plataforma de Telefónica. 

L’esperit de ‘Merlí’ reviu a la universitat amb ‘Sapere aude’

Ambientada uns mesos després de la mort del Merlí (que va tenir lloc l'últim capítol de la sèrie original),  Merlí: sapere aude tindrà com a protagonista el Pol (Carlos Cuevas), que arriba a la universitat per estudiar-hi filosofia. La seva mentora en aquesta nova etapa serà la professora María Bolaño, a qui donarà vida María Pujalte. Pablo Capuz (Rai), Azul Fernández (Minerva), Claudia Vega (Oti) i Pere Vallribera (Biel) són els altres fitxatges destacats de la sèrie, que comptarà també amb la incorporació de Carme Conesa i de Gloria Ramos. A més, reapareixeran actors de  Merlí com David Solans (que reprèn el personatge del Bruno), Anna Maria Barbany (la Calduch, la mare del Merlí), Boris Ruiz (l'Alfonso, el pare del Pol) i Assun Planas (la Glòria, professora del Pol a l'institut). 

El mateix Héctor Lozano és el creador i guionista de la sèrie, que ha estat dirigida per Menna Fité (codirector de la producció original al costat d'Eduard Cortés). La productora Veranda TV repeteix com a responsable de la ficció, que ha estat produïda amb la col·laboració de TV3. La televisió pública catalana podrà estrenar la sèrie en obert un any després del seu debut a Movistar+. 

Més continguts de