Mèdia 19/10/2015

Més de 300.000 assistents a la Festa dels Súpers, que no fa rècord

à.g.
1 min
Més de 300.000 assistents a la Festa dels Súpers, que no fa rècord

BarcelonaEl crit “Arkandú!” va ressonar ben fort dissabte i diumenge, de manera que la Lila va quedar alliberada de la Trampa Macabra que li havia parat el malvat Senyor Pla. Així ho va mostrar l’espectacle central de la Festa dels Súpers, en el qual es traslladava els menuts i els seus acompanyants a un món de màgia i circ. En total, 305.000 persones han assistit a la dinovena edició d’aquest esdeveniment muntat pel canal infantil de Televisió de Catalunya, sumant-hi les de dissabte i les de diumenge: no s’ha superat, però, el rècord de 350.000 visitants, aconseguit l’any passat.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El recinte de l’Anella Olímpica de Montjuïc ha acollit aquest any 150 activitats, a banda d’espectacles musicals i actuacions de cultura popular. Ahir es va revelar, a més, el nom dels guanyadors de la segona edició del concurs Superactivitats: Sembra Semillas Fitó, Desigual i Divina Pastora Assegurances - L’Aliança. La festa va tancar portes sense ressenyables problemes de mobilitat, tot i coincidir amb el retorn dissabte del Dia Sense Cotxes a Barcelona, després de dotze anys.

“A les portes dels 25 anys del canal, la festa està més vigent que mai”, explica Dani López, director del canal Super3. “S’ha convertit en un fenomen transgeneracional amb la identificació, la participació i la conciliació familiar de diferents generacions. I s’ha aconseguit crear un llenguatge que ha traspassat de pares a fills, creant un món fantàstic de complicitats”. A més, al llarg del dia 3.000.000 d’usuaris de Twitter van veure l’etiqueta #FestaSúpers.

stats