Mèdia 05/12/2019

Movistar+ emetrà la Supercopa d'Espanya 2020

RTVE, Mediaset i Atresmedia van renunciar a la competició, que tindrà lloc a l'Aràbia Saudita

Ara
1 min
La Federació confirma que la Supercopa d'Espanya es jugarà a l'Aràbia Saudita

BarcelonaDesprés que RTVE, Mediaset i Atresmedia renunciessin a emetre la Supercopa d'Espanya com a mostra de rebuig de les violacions dels drets humans que tenen lloc a l'Aràbia Saudita, Movistar+ ha anunciat que tindrà en exclusiva els drets de retransmissió de la competició esportiva que es farà en aquest país.

La Supercopa d'Espanya 2020 tindrà lloc al gener i hi participaran quatre equips: Barça, Reial Madrid, València i Atlètic de Madrid. Al novembre RTVE va decidir no emetre la competició per ser coherents amb la seva defensa dels drets de les dones, que no són respectats a l'Aràbia Saudita, i per la seva aposta pels esports femenins. "Si a RTVE apostem per l'esport femení, ¿què hi fem en un país on les dones són empresonades per defensar els seus drets?", van explicar llavors. Atresmedia i Mediaset es van sumar al boicot i van decidir no optar a l'adquisició dels drets de retransmissió de la fase final de la competició.

Al comunicat de Movistar+ no es fa referència a la violació de drets humans al país i només es destaca el desplegament mediàtic que es farà per seguir la competició. En aquest sentit, anuncien que Carlos Martínez, Michael Robinson i Julio Maldonado s'encarregaran de fer les retransmissions de les semifinals i la final.

stats