Mèdia 14/07/2021

Nicolas Cage no serà Joe Exotic

L'actor no donarà vida al popular protagonista del documental de Netflix 'Tiger King' perquè Amazon no farà finalment la sèrie

2 min
'Color out of space': Nicolas Cage contra el color que va venir de l'espai exterior

BarcelonaNicolas Cage, de 57 anys, no donarà vida al popular personatge de Joe Exotic perquè el projecte d'Amazon Prime Vídeo que volia dedicar la sèrie al domador de tigres no veurà la llum. S'havia de basar en Tiger King, una sèrie documental sobre propietaris de grans felins dels EUA a Netflix que va arrasar durant la quarantena, però finalment ha estat descartada per culpa dels retards de la preproducció.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Segons la publicació especialitzada Variety, que hauria parlat directament amb l'actor, els guions eren bons però els temps han estat la perdició del projecte. "Vaig llegir dos guions excel·lents, però crec que Amazon finalment va sentir que es tractava de material que s'havia quedat vell perquè el projecte va trigar molt a tirar endavant". És a dir, la plataforma considera que el fenomen de Tiger King ja queda massa lluny per arrossegar el gran públic, que ja s'hauria oblidat d'aquesta història que va captivar tantes persones per rocambolesca i cruel.

Tot i el fracàs del projecte que havia d'encapçalar Cage, els fans de la història tindran l'opció de veure el material que prepari Peacock, la plataforma de NBC Universal que encara no arriba a Espanya, que està desenvolupant la seva pròpia sèrie sobre el tema. Per a la ficció compten amb Kate McKinnon i John Cameron Mitchell com a protagonistes.

Cage, conegut per atrevir-se amb propostes molt dispars al llarg de la seva vida professional, té previst rodar enguany una pel·lícula titulada The unbearable weight of massive talent, en la qual dona vida a un personatge que podria ser ell mateix. Al film, Cage és un actor amb problemes de liquiditat que accepta fer una aparició en la festa d'aniversari d'un fan multimilionari com a part d'una elaborada operació encoberta de la CIA.

stats