Un cop d'ull al dia
Mèdia 31/05/2023

6 notícies per començar el dia ben informat

Feu un cop d'ull a la jornada que comença amb només tres minuts de lectura

5 min
Pere Aragonès

1— De ser tercera força al Congrés a no presentar-se a les eleccions: després del fracàs del 28-M, Ciutadans ha decidit hibernar i no presentar batalla a les eleccions del 23 de juliol, però a Catalunya encara resisteix.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

2— Davant l'auge del PP i Vox constatat a les eleccions de diumenge, Pere Aragonès (a la foto) ha fet una crida a la unitat sobiranista, ha proposat un "front democràtic" amb l'independentisme i els comuns, però descarta una llista conjunta amb Junts.

3— Europa va prou bé, o com a mínim va millor que la resta del món. Així es desprèn de les dues ponències sobre la situació econòmica global de la jornada d'ahir al Cercle d'Economia, marcada per l'assistència del monarca espanyol. Pots seguir aquí tot el que ha passat a la reunió.

4— S'han trobat nou tombes de la Barcelona romana i visigoda a la Via Laietana. En concret, set tombes dels segles IV i V i dues d'època tardoantiga força ben conservades, probablement dels segles VI-VII.

5— El Barça continua retallant: va comunicar dilluns a 13 treballadors que prescindirà dels seus serveis, i aquest dimarts ho ha fet oficial pels seus canals interns.

6— El pla de viabilitat del Barça no serveix per fitxar Messi. L'arribada de l'argentí, a banda del vistiplau de la Lliga als comptes, depèn de la venda de futbolistes.

Vols rebre aquestes notícies al teu correu electrònic cada matí a les 6h? Subscriu-te a la newsletter.

stats