Mèdia 24/11/2016

10 coses que passaran a ser correctes amb la nova gramàtica i quatre claus del dia

Les cinc propostes de l'ARA per començar el dia ben informats

Ara
1 min
Els regidors que van ser companys de Barberá a l’Ajuntament, i que ara ja no militen al PP, van retre homenatge a l’exalcaldessa en l’hemicicle del consistori.
1.

10 coses que passaran a ser correctes amb la nova gramàtica. Avui arriba a les llibreries la 'Gramàtica de la llengua catalana' de l'Institut d'Estudis Catalans, que completa i actualitza la de Pompeu Fabra, de 1918-1933. Recollim 10 exemples amb els canvis més substancials de la normativa.

2.

Un de cada quatre treballadors cobra el salari mínim o menys. Mig milió de persones van percebre menys de la meitat de l’SMI el 2015 a Catalunya.

3.

El PP vincula la mort de la senadora a la pressió mediàtica. Els populars censuren el “linxament” a l’exalcaldessa de València. La família vol un funeral íntim sense polítics ni institucions. Els populars valencians lloen ara la seva figura després d’haver-ne renegat.

4.

Barcelona ja té el seu tres estrelles. El restaurant Lasarte, de Martín Berasategui, guanya el màxim guardó que atorga la 'Guia Michelin'.

5.

Messi ha nascut per jugar la Champions (0-2). L’argentí marca els dos gols a Glasgow, dóna la primera posició de grup al Barça i arriba als 100 gols internacionals vestit de blaugrana.

stats