Mèdia 15/04/2015

Es casa el fill petit del sultà de Brunei: or, pedres i Louboutin

Joan Callarissa
2 min
Es casa el fill petit del sultà de Brunei: or, pedres i Louboutin

BarcelonaEl príncep Abdul Malik de Brunei va contreure matrimoni amb Dayangku Raabi’atul ‘Adawiyyah Pengiran Haji Bolkiah -un mal nom per fer titulars de premsa- aquest cap de setmana. El fill del monarca asiàtic es va casar a la capital del seu petit país sense mirar prim amb les despeses i sense mostrar cap incomoditat pel fet d’exhibir opulència, que va ser la característica bàsica d’aquest llarg enllaç reial, que ha durat deu dies.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Entre altres mostres de riquesa il·limitada, els nuvis -ell de 31 anys i ella de 22- es van casar amb vestits d’or adornats amb diamants i pedres precioses. Però la desmesura no acaba aquí pel que fa a la indumentària. La núvia, a més, va fer servir unes sabates del dissenyador francès Christian Louboutin -considerades de les millors del món- decorades amb incrustacions de vidre i amb una turmellera d’or massís fixada ad hoc. A més, la ja princesa també va lluir un collar i una corona gegants de diamants i maragdes. El seu ram de núvia no va ser de flors, sinó de pedres precioses.

Un escenari espaiós

L’enllaç es va celebrar al palau del sultà, ubicat a la ciutat de Bandar Seri Begawam. Es tracta d’un edifici amb 1.788 habitacions que pot acollir més de 5.000 persones i que ha sigut l’escenari del casori, que va començar el 5 d’abril i acaba just avui. Un període de festa potser massa llarg que podria haver extenuat la núvia, poc somrient a les imatges.

Abdul Malik és el fill més petit de Hassanal Bolkiah, sultà de Brunei, un dels homes més rics del món per la seva rellevància en el sector del gas i del petroli. El nuvi és un dels cinc fills i set filles que ha tingut el sultà amb les seves tres dones. Brunei té una població de 400.000 persones que viuen sotmeses al govern autoritari del sultà. És un dels països que tenen la renda per càpita més alta del món.

stats