Mèdia 07/07/2021

Pocoyó sortirà a veure món per primer cop i Gran Canària serà el seu primer destí

El personatge perdrà per primera vegada el seu tradicional fons blanc

2 min
Pocoyó i els seus companys d'aventures

BarcelonaLa sèrie animada Pocoyó canviarà per primera vegada el seu tradicional fons blanc per viatjar a l'illa de Gran Canària, en un capítol especial titulat Isla Dragón. Aquest capítol, coproduït pel Cabildo de Gran Canària a través del Patronat de Turisme, portarà un dels personatges de ficció més populars entre l'audiència preescolar de tot el món a visitar els llocs més emblemàtics de l'illa, des de les dunes de Maspalomas fins a la Playa del Inglés, el Roque Nublo, la pineda de Tamadaba o Agaete, a la recerca de la llegenda de l'últim drac negre. Amb aquest episodi, Gran Canària vol promoure la marca i la destinació turística entre el públic internacional amb el repte d'atraure el turista familiar.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Aquest episodi, que s'estrenarà en un cinema de Madrid dijous que ve, s'emetrà en televisions i plataformes de diversos països i tindrà presència en tots els mitjans i canals de Pocoyó, i es quedarà entre els continguts permanents dels diferents canals. El canal de YouTube de Pocoyó té 30 milions de subscriptors de totes les nacionalitats i, com ha destacat en roda de premsa el president del Cabildo de Gran Canària, Antonio Morales, aquest capítol a l'illa s'emetrà per canals de referència internacional com Amazon, Netflix, HBO, Rakuten i Hopster, entre les més de quaranta plataformes de vídeo sota demanda de Pocoyó.

L'any 2020, ha recordat, Pocoyó va registrar el seu màxim històric de visionats, amb "5.500 milions de reproduccions, un 70% més que l'any anterior", i va augmentar el nombre de subscriptors "en 7,5 milions, i ja supera els 30 milions a tot el món". Al mes de maig va arribar a les 612 milions de visualitzacions i va superar els 27 milions de subscriptors. Morales ha destacat que des que la productora de Pocoyó –sèrie estrenada el 2005–, Zinkia, es va establir a l'illa el 2019 s'han creat des dels seus estudis d'Infecar 55 episodis, amb ocupació per a vint persones. Captar el turisme familiar serà una de les apostes d'aquesta acció, que com ha indicat el conseller de Turisme de Cabildo de Gran Canària, Carlos Álamo, el 2019 va registrar 650.000 turistes de caràcter familiar, un 15% del total, que ascendeix a un 22% a l'estiu.

stats