Mèdia 28/06/2019

"Ser facha es un chollo": 'Polònia' parodia la rumba de la tanga de 'Plats bruts' amb Abascal i Ortega Smith

El programa de sàtira política va tancar la temporada amb aquest gag musical

Ara
1 min

Barcelona'Polònia' va tancar aquest dijous la temporada amb un últim gag musical que parodiava la que possiblement és l'escena més mítica de 'Plats bruts', la rumba de la tanga que cantaven el Ramon i el Lopes a 'Tinc ritme', l'episodi especial musical que va tancar la cinquena temporada de la sèrie i que es va rodar a la platja.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

En aquest cas, els protagonistes de l'esquetx són el president i el secretari general de Vox, Santiago Abascal (Noé Blancafort) i Javier Ortega Smith (Albert Mèlich). Igual que al vídeo original, tots dos són a la platja i van vestits amb un tanga (en aquest cas, amb la bandera espanyola). Ara bé, en comptes de cantar les virtuts d'aquesta peça de roba, tots dos es vanaglorien del fet que ser fatxa és una ganga. "Ser facha es un chollo, ser facha ya no es malo, ser facha es una ganga, ¡desacomplejaos!", diu la tornada de la cançó, en aquesta nova versió.

El gag, a més, té un afegitó al final en què apareix Francisco Franco (Manel Lucas) venent cocos (tal com feia l'Emma al capítol de 'Plats bruts') per poder "pagar-se un piset" si el treuen del Valle de los Caídos.

El 'Polònia' va ser el programa més vist d'aquest dijous a Catalunya, amb 572.000 espectadors i una quota de pantalla del 21,8%. L'espai continuarà en antena les pròximes setmanes, però amb edicions especials de resum dels millors moments de la temporada.

stats