Publicitat
Publicitat

RECULL DE PREMSA

"Els molesta tot el que faci olor d'Espanya", una declaració del torer català Serafín Marín, portada de l''ABC'

El rotatiu fa balanç de l'últim dia de toros a Catalunya. ETA i la crisi concentren el gruix de la resta de portades

El diari ABC obre amb una gran foto del torero català Serafín Marín, preparant-se per a l'última corrida a la Monumental. "Els molesta tot el que faci olor d'Espanya", destaca el rotatiu en portada, prenent així una declaració de Marín. La Razón destaca la necessitat de "Recuperar la marca Espanya" i "Clamor per la llibertat", amb una foto dels aficionats catalans reivindicant 'La Fiesta" en la penúltima corrida a Catalunya d'ahir.

Diversitat en la resta de portades. El País titula "Els presos d'ETA demanen perdó cara a cara a les seves víctimes", una informació única en els rotatius d'avui. El Mundo destaca que "Rubalcaba celebra els 'passos' d'ETA que donen vots a Bildu", en referència a la iniciativa dels presos de l'organització terrorista d'unir-se a l'acord de Gernika que avui celebra un any. El rotatiu encara una fotografia de víctimes d'ETA i d'una manifestació abertzale a Bilbao.

En el terreny econòmic, La Vanguardia titula "Washington dubta que Europa se salvi tota sola" i El Punt Avui que "Els EUA veuen risc de 'fallida en cadena'".

Finalment, El Periódico obre amb una entrevista a la ministra de Defensa, Carme Chacón. "El 15-M va ser un fet molt rellevant", diu. Público titula "L'escola pública, en perill".

Postveritat

Etiquetes

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT