Publicitat
Publicitat

Recull de portades

“Urdangarin i el seu soci s'enfronten a una fiança de fins a 3 milions”, a la portada de 'Público'

La cursa entre Rubalcaba i Chacón per liderar el PSOE, i el derbi català a la Lliga són els principals arguments a les portades

El procés judicial del cas Nóos ha rebaixat la presència a la primera pàgina dels diaris, a l'espera de la jornada de declaracions com a imputats a què hauran de fer front Urdangarin i el seu soci. No obstant això, Público dedica l'obertura d'aquest dilluns a la pena econòmica que podria haver de fer front el duc de Palma i assegura: “Urdangarin i el seu soci s'enfronten a una fiança de fins a tres milions d'euros”. Segons el diari, la sentència tindria caràcter civil amb l'objectiu de garantir les possibles responsabilitats econòmiques pels diners públics presumptament desviats.

Rubalcaba i Chacón són dos dels protagonistes principals a les portades d'aquest dilluns. Els dos candidats a liderar el PSOE, que ahir es van veure les cares per primer cop des que van presentar les respectives candidatures a la secretaria general, donen peu a titulars d'obertura com el d' El País: “La batalla entre Rubalcaba i Chacón divideix el PSOE en totes les regions”. La Vanguardia, per la seva banda, subratlla: “Rubalcaba pren embranzida en el duel amb Chacón”.

Divergència en les obertures d'alguns rotatius.

El Periódico aposta per un tema propi i titula: “Compartir pis per no perdre'l”. El diari subratlla que la crisi força propietaris i llogaters a oferir part de la seva vivenda per pagar-ne els cosos.

El Punt Avui opta per: “Els ajuntaments també pagaran cànon de l'aigua”.

L' ARA obre amb: “El treball a temps parcial s'obre pas”, i afegeix que els sindicats accepten reduir jornada per evitar EROs.

La Razón dedica l'obertura a la reforma laboral i evoca les paraules de la ministra de Treball Fátima Báñez: “Si no hi ha acord, empresaris i sindicats quedaran deslegitimats”.

El Mundo i l' Abc opten per un altre cas de presumpta corrupció. El primer diu: “La policia veu el fill de Chaves com l'eix d'una xarxa delictiva”. El segon dóna més detalls i afegeix: "Subvencions de la Junta d'Andalusia es van desviar per comprar cocaïna”.

Les imatges de portada són, majoritàriament, per al derbi a la Lliga entre el Barça i l'Espanyol, que va acabar en empat a un. En clau esportiva, també destaca el lliurament de la Pilota d'Or, en què Messi podria igualar el registre de Platini de tres guardons consecutius.

Postveritat

Etiquetes

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT