Mèdia 03/02/2016

Un presentador d'Intereconomía insulta Anna Gabriel

Eduardo García Serrano creu que a la diputada de la CUP li van "com anell al dit" adjectius com "puta traïdora"

Ara
1 min

BarcelonaEl presentador d'Intereconomía Eduardo García Serrano ha aprofitat el vídeo en què les diputades de la CUP criticaven el masclisme amb què han estat tractades durant els darrers mesos per insultar la portaveu d'aquest partit al Parlament, Anna Gabriel. En aquell vídeo, les diputades cupaires llançaven irònicament contra elles mateixes alguns dels insults de què han estat objecte a través de les xarxes socials: "Sóc una puta traïdora, amargada i mal follada", deia Anna Gabriel.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Ara, García Serrano ha girat l'argument i ha utilitzat novament aquestes paraules per insultar la diputada. "D'Anna Gabriel ho sabem tot, perquè ella mateixa ens ho ha explicat. És una puta traïdora, amargada i mal follada, així es veu a ella mateixa", va dir el periodista al programa 'Noticias Intereconomía'. I va continuar: "I per la seva forma de tapar-se (perquè Anna Gabriel no es vesteix, es limita a tapar amb parracs propagandístics el cos amb què la mare naturalesa l'ha castigada) és evident que algun dels adjectius amb què Anna Gabriel s'autodefineix li van com anell al dit".

Aquesta no és la primera vegada que Eduardo García Serrano insulta una política catalana. L'any 2010, des del programa 'El gato al agua' de la mateixa cadena, va qualificar l'aleshores consellera de Salut, Marina Geli, de "porca" i "guarra" arran de la publicació d'un portal informatiu sobre salut sexual orientat als joves. Fa dos anys, la justícia va multar el periodista amb 18.000 euros per aquelles declaracions.

stats