Mèdia 17/11/2017

Puigdemont es converteix en islamista radical en una vinyeta de 'Charlie Hebdo'

La revista considera que el president "s'ha radicalitzat a Bèlgica"

Ara
1 min
Puigdemont es converteix en islamista radical en una vinyeta de 'Charlie Hebdo'

BarcelonaLa revista satírica francesa 'Charlie Hebdo' ha convertit el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, en un islamista radical en una vinyeta del seu número d'aquesta setmana. Sota el títol "Puigdemont es radicalitza a Bèlgica" -un país que ha estat durant els últims anys un dels principals focus de jihadisme a Europa-, el dibuix, signat per Schwartz, mostra una caricatura del president amb barba i vestit com un imam amb els colors de l'estelada.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

"'Catalunya-àkbar', una vegada", diu Puigdemont, en referència a l'expressió 'Al·lahu-àkbar' [Al·là és el més gran], que solen cridar els terroristes jihadistes abans d'atacar.

Aquest no és el primer cop que 'Charlie Hebdo' es posiciona contra el sobiranisme català. L'11 d'octubre, l'endemà que Puigdemont anunciés al Parlament la suspensió de la declaració d'independència, la revista va situar el tema a portada. Amb el titular "Els catalans, més tontos que els corsos", mostrava una imatge de tres suposats catalans, emmascarats com si fossin terroristes corsos, que exigien "un debat".

stats