Mèdia 02/06/2021

La revista 'Cuina' fa vint anys i nomena nova directora

Judith Càlix agafarà el relleu de Josep Sucarrats al capdavant de la publicació gastronòmica catalana

ARA
1 min
Josep Sucarrats i Judith Càlix en l'acte de celebració dels vint anys de la revista 'Cuina'

La revista Cuina ha arribat al vintè aniversari sota la direcció del periodista Josep Sucarrats, que, coincidint amb l'efemèride, ha anunciat que deixarà el càrrec per dirigir exclusivament la nova revista Arrels, que porta ja dos números al mercat. Agafarà el relleu de Sucarrats –que ha estat quinze anys en el càrrec– Judith Càlix, que va ser la primera persona que va dirigir la capçalera gastronòmica quan va néixer i assegura que pot aportar a la publicació "una curiositat infinita pel món de la gastronomia". “Arribem a aquest aniversari rodó en un moment estrany, complicat, delicat. Però també olorem, malgrat tot, que el demà ja és aquí", va expressar Sucarrats en l'acte de celebració de les dues dècades de la revista.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

En l'esdeveniment van ser-hi presents vint xefs joves d'arreu de Catalunya. "Estan lluitant molt, avui. Amb el seu propi estil, amb trajectòries tan diferents com intenses, però tots amb projectes que miren lluny. Al cap de vint anys, amb ells, aquella revolució continua”, concloïa el director sortint, que ha viscut des del seu càrrec l'eclosió de grans noms de la cuina catalana com Ferran Adrià, Carme Ruscalleda, els germans Roca, Santi Santamaria, Nandu Jubany, Carles Gaig, Artur Martínez, Carles Abellán i Sergi Arola, entre d'altres. Al Cuina del mes de juny, un especial pel vintè aniversari, es presenten els vint xefs que des del punt de vista de la revista garanteixen "que la revolució gastronòmica" de casa nostra continua. Al setembre ja han anunciat que l’edició d’aquest any del Plat Favorit dels Catalans també tindrà com a protagonistes els xefs de la cuina catalana que ve.

stats