Televisió
Mèdia 27/07/2017

Ricard Ustrell presentarà un debat polític els dissabtes a la nit a TV3

Pendent d'una partida extraordinària del pressupost

à.g.
2 min
Ricard Ustrell entrevista Esperanza Aguirre al 'Quatre gats'

Barcelona'Preguntes freqüents' és el títol del nou programa que prepara Ricard Ustrell per a TV3. El presentador d''El suplement' de Catalunya Ràdio –el magazín dels caps de setmana– farà així el salt a la televisió pública tot i que, segons ha confirmat l'ARA, perquè aquest nou espai tiri endavant la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) ha de rebre la confirmació d'una partida extraordinària d'uns 3 milions d'euros que està negociant amb el Govern i que s'espera que arribi la setmana que ve.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La posada en marxa d'aquest programa significa que no prospera un altre projecte que havia presentat el periodista al canal públic: una entrevista en profunditat sobre el terreny –com les que fa a la ràdio– amb Jordi Évole com a productor, en un 'Salvados' a la catalana. El Terrat serà qui produeixi aquest nou format, que recupera el debat polític per a TV3 després de la cancel·lació del '.Cat'.

El programa de debat estarà codirigit pel mateix Ustrell i per Montse Tió –actualment presentadora d''Els matins' durant l'estiu– i s'enfrontarà previsiblement amb La Sexta Noche per un públic similar, tot i que sobre la taula hi ha també la possibilitat d'emetre'l els diumenges.

Ustrell compaginarà el programa televisiu amb la presentació i direcció d''El suplement', que ha renovat recentment per una temporada més. Això sí, amb un canvi d'horari –i el guany d'una hora de programa–, ja que si fins ara s'emetia de 08.00 a 14.00 h, ara ocuparà la franja de 06.00 a 13.00 h, tant dissabte com diumenge. El canvi obeeix a l'estratègia de lluitar contra el 'Via lliure' de Xavier Bundó a RAC1, que en l'últim EGM es va coronar líder tots dos dies del cap de setmana.

stats