Mèdia 03/06/2016

Roger Escapa presentarà ‘El suplement’ durant els caps de setmana d’estiu

El programa s'emetrà de 10.00 a 13.00, i després es faran reposicions d''Els quatre gats'

Ara
1 min
Roger Escapa presentarà ‘El suplement’ durant els caps de setmana d’estiu

BarcelonaRoger Escapa serà l’encarregat de conduir El suplement -el programa matinal dels caps de setmana a Catalunya Ràdio- durant la temporada d’estiu. Al llarg del curs el periodista ha protagonitzat les unitats mòbils de l’espai presentat per Ricard Ustrell i ha format també part de l’equip de guionistes. Escapa debutarà com a presentador el dissabte 23 de juliol i ho serà fins al diumenge 28 d’agost. El programa començarà durant aquestes setmanes a les deu del matí, dues hores més tard del que és habitual, i acabarà a la una del migdia, una hora abans. Entre la una i les dues es reposaran les entrevistes en profunditat que s’emetien al programa amb l’epígraf Els quatre gats i que es feien en llocs significatius per al convidat. La secció -conduïda per Ustrell i en la qual Anna Gabriel va fer les seves polèmiques declaracions sobre la criança- va ser mereixedora d’un premi Ràdio Associació.

Nascut el 1988, Escapa es va formar en economia i periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona. Va començar la seva carrera professional a Ràdio Sabadell. També va treballar a Barcelona Televisió, on va exercir de redactor dels serveis informatius. A Catalunya Ràdio hi va entrar el juliol del 2014 i va fer una secció a El suplement d’estiu, que aleshores presentava Ustrell.

El programa ha sigut aquesta temporada líder dels dissabtes, amb 331.000 oients, mentre que els diumenges la primera plaça ha sigut per al Via lliure de Xavi Bundó, amb 277.000 seguidors.

stats