Mèdia 08/03/2016

El congrés de les noves tecnologies i l'educació premia el Criatures

El suplement de l'ARA rep el guardó de l'ITWorldEdupel seu suport a la divulgació de les TIC aplicades a l'educació

Ara
2 min
El subdirector Jordi Cortada i el president de l'EduTech Cluster, Baptista Borrell

BarcelonaL'Ara Criatures ha vist reconeguda la seva tasca pel congrés de les noves tecnologies i l'educació, l'ITWorldEdu, la vuitena edició del qual s'ha celebrat els dies 7 i 8 de març. La cita, impulsada per l'associació d'empreses del sector de les tecnologies i l'educació EduTech Cluster, s'ha inclòs per primer cop en el marc de la Setmana de la Formació i el Treball i actua com a prèvia del Saló de l'Ensenyament (9 al 13 de març).

Amb el guardó, lliurat pel president de l'EduTech Cluster, Baptista Borrell, l'ITWorldEdu vol reconèixer l'Ara Criatures pel suport a la divulgació de les TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació) aplicades a l'Educació. Una combinació, les noves tecnologies i el procés d'ensenyament i aprenentatge, que és essencial en l'ARA i que troba en el suplement Criatures un espai idoni, com va destacar el subdirector responsable del suplement, Jordi Cortada, en recollir el guardó.

Cortada va atribuir aquesta característica de l'ARA a la figura del director fundador, Carles Capdevila, "autèntic pare del fenomen Criatures", i va destacar la feina de la coordinadora del suplement, Aure Farran, la vintena de col·laboradors del Criatures i tots els treballadors de l'ARA, amb la directora, Esther Vera, al capdavant.

Coincidint amb la clausura de l'ITWorldEdu, que compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Barcelona i la Mobile World Capital, es va fer públic que el congrés ha estat reconegut pel departament d’Ensenyament de la Generalitat com a activitat de formació permanent adreçada al professorat d’ensenyament no universitari. Així doncs, l’assistència té els mateixos efectes administratius en la carrera professional del professorat que el Pla de formació permanent del professorat elaborat pel mateix departament.

stats