Filmació
Mèdia Sèries 21/10/2022

'The Crown' reprèn el rodatge a Barcelona

La ciutat es transformarà en París per acollir les escenes de la mort de Lady Di que apareixeran a l'última temporada de la sèrie de Netflix

1 min
Un dels quioscos que s'estaven instal·lant a l'avinguda Pau Casals

BarcelonaLa sisena temporada de The Crown filmarà aquest cap de setmana a Barcelona algunes de les escenes més importants, les que fan referència a la mort de Lady Di l'any 1997 a París. Aquest matí diversos operaris treballaven a la plaça de Francesc Macià i a l'avinguda Pau Casals muntant decorats que es faran servir per recrear la capital francesa en aquest espai de la ciutat. Els treballadors de la producció de Netflix han començat la instal·lació de diversos elements com ara un quiosc típicament parisenc o un pirulí en què es podien veure anuncis en francès. Segons la senyalització de la zona, la plaça Francesc Macià està reservada per a la filmació fins diumenge a les 22.00 hores.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El rodatge que tindrà lloc aquest cap de setmana s'hauria d'haver fet el setembre d'aquest any. La mort de la reina Elisabet II, que va tenir lloc el 8 de setembre, va obligar a ajornar-lo en senyal de dol. Quan la producció ja ho tenia gairebé tot preparat per rodar als Jardinets de Gràcia, amb molts dels elements que avui es podien veure a la plaça Francesc Macià, els operaris van haver de fer marxa enrere i desmuntar tots els decorats.

La filmació a Barcelona coincideix amb la publicació del primer avançament de la cinquena temporada de la sèrie, que se centrarà en la dècada dels 90 i, en especial, en el 1992, que la reina va qualificar d'annus horribilis: separació de tres dels seus fills –Carles, Andreu i Anna– i incendi del castell de Windsor. La nova entrega, que tindrà Imelda Staunton en el paper d'Elisabet II, s'estrenarà el 9 de novembre.

stats