Plataformes
Mèdia Sèries 13/04/2023

'The marvelous Mrs. Maisel': la meravellosa còmica s'acomiada dels espectadors

Amazon estrena l'última temporada de la seva comèdia de més èxit

2 min
Rachel Brosnahan en el paper de la Midge a 'The marvelous Mrs.Maisel'

BarcelonaDurant sis anys The marvelous Mrs. Maisel ha sigut la joia de la corona d'Amazon Prime Video gràcies als seus diàlegs endimoniats i una producció visualment exuberant que recrea la Nova York de finals dels anys 50. El viatge de la Midge Maisel (Rachel Brosnahan), una mestressa de casa de l'Upper West Side, per fer-se un lloc en el món de la comèdia arriba al final amb la incògnita de saber si aconseguirà l'èxit que tant desitja o si es veurà obligada a claudicar. La resposta a aquesta pregunta es desvelarà amb l'estrena de la cinquena temporada, que estarà disponible al servei de streaming aquest divendres. La sèrie és una de les estrenes imprescindibles d'aquest abril.

La nova entrega està ambientada el 1961, l'any en què, segons sembla, la Midge complirà totes les seves expectatives professionals. En aquest sentit, Dan Palladino, creador de la sèrie al costat d'Amy Sherman-Palladino, la seva dona, assegura que els espectadors poden estar tranquils: tot i els entrebancs que ha patit en altres temporades, la protagonista no renunciarà a les seves aspiracions. "Tothom sabia que la Midge acabaria sent famosa. Si finalment hagués decidit tornar a ser una mestressa de casa hauria estat un viatge molt decebedor per als espectadors", detalla el creador en una entrevista al New York Times.

Els espectadors veuran el triomf de la Midge, però també descobriran com serà la vida futura d'ella i de la seva família, perquè la nova temporada està plena de flash forwards. "La vida és una sèrie de decisions, algunes són estúpides i d'altres són molt bones. Aquests flash forwards ens han permès veure les conseqüències de les decisions que ha pres", explica Sherman-Palladino.

The marvelous Mrs. Maisel no és només una de les sèries que va posar els fonaments d'Amazon Prime Video, sinó que també té l'honor d'haver estat la primera ficció de streaming de la història que guanya l'Emmy a millor comèdia. A més, el personatge de la Midge ha servit per llançar la carrera de Rachel Brosnahan, guanyadora d'un Emmy i dos Globus d'Or per la sèrie. "La Midge i jo hem crescut juntes. He après a ser una millor líder mentre aprenia i intentava ser millor persona fora de la sèrie. Aquest projecte em semblava impossible tenint en compte que soc una persona força insegura sobre les meves pròpies capacitats. Trobar la confiança impertorbable que té la Midge sempre ha estat un repte. Tot aquest procés m'ha ensenyat moltes coses sobre què és possible i que no", reflexiona Brosnahan.

stats