Mèdia Sèries 25/11/2021

Un 'youtuber' crea un 'joc del calamar' real amb un premi de 456.000 dòlars

A diferència de la sèrie, els concursants n'han sortit il·lesos

2 min
Imatge de la recreació d'El juego del calamar' feta pel youtube Mr.Beast

La sèrie sud-coreana El juego del calamar ha estat un fenomen arreu del món i això ha fet que es convertís en font d'inspiració per a altres creadors. El youtuber nord-americà MrBeast, conegut per les seves excentricitats i pels vídeos en què mostra persones superant reptes a canvi de premis econòmics, ha recreat en un plató una versió real de la competició de la sèrie sud-coreana, que consisteix en un seguit de jocs infantils amb un final mortal. En la versió creada per MrBeast, però, els 456 participants que competien per un premi de 456.000 dòlars han mantingut intacta la seva integritat física.

MrBeast, que ha invertit tres milions i mig de dòlars en la reproducció del joc, va compartir aquest dimecres al vespre un vídeo al seu canal de YouTube en què es veu la recreació del joc. En el vídeo hi apareix ell passejant pels escenaris recreats i conversant amb els concursants. També s'hi expliquen quines mesures s'han pres perquè els participants no prenguessin mal: sota la samarreta, els jugadors porten una bossa amb pintura vermella que explota quan no superen el joc, un sistema que serveix per simular els trets que reben els concursants a la sèrie. En una de les proves, la del pont alçat, s'ha creat un pou d'espuma perquè els concursants no es facin mal quan caiguin al buit. Altres proves, a més, s'han modificat perquè els concursants que havien vist la sèrie no tinguessin avantatge respecte dels que no l'havien mirat: el joc final, el joc del calamar que dona títol a la sèrie, s'ha canviat pel joc de les cadires. Des que s'ha publicat, el vídeo ha superat els 30 milions de visualitzacions.

El guanyador de la recreació de MrBeast ha sigut el concursant número 76. A diferència del plantejament de la sèrie, el penúltim supervivent també ha tingut premi: el youtuber li ha entregat 10.000 dòlars.

stats