Televisió
Mèdia 12/12/2012

La segona temporada de 'Polseres vermelles' s'estrenarà a TV3 el 14 de gener

Els nous capítols arriben dos anys després de la primera etapa i amb els protagonistes convertits en adolescents

Ara
1 min
Els actors de Polseres vermelles començaran a rodar-ne nous capítols dilluns, coincidint amb l'estrena de la sèrie a Antena 3.

BarcelonaDos anys després de convertir-se en un èxit absolut, primer a Catalunya i després també a Espanya i a la resta del món, 'Polseres vermelles' està a punt de tornar a la graella de TV3. El 14 de gener és la data escollida per a l'arrencada de la segona temporada, segons ha avançat el Facebook de la sèrie.

En aquesta segona temporada, que es va rodar durant l'estiu, els protagonistes de la ficció creada per Albert Espinosa hauran abandonat la infància per entrar de ple en l'adolescència, de manera que als seus problemes de salut s'hi sumaran els dilemes i les dificultats pròpies d'aquesta etapa de la vida. "Si ser adolescent fora de l'hospital és complicat, ser-ho a dintre encara ho és més", va explicar fa uns mesos Espinosa, que assegura que aquesta segona temporada li agrada més que la primera.

'Polseres vermelles' es va estrenar a TV3 el gener del 2011, i des de llavors s'ha vist en nombrosos països d'arreu del món, des de França fins a Corea o Mèxic. A més, Steven Spielberg n'està preparant una adaptació per als Estats Units, que es titularà 'Red Band Society'. A Espanya, Antena 3 la va emetre durant l'estiu amb unes dades d'audiència excepcionals que, a Catalunya, van millorar fins i tot les que havia obtingut l'emissió original per TV3. La cadena ja ha avançat que n'emetrà també la segona temporada.

stats