Mèdia 10/05/2018

‘The New York Times’ mostrarà a FX com elabora els reportatges

El programa de televisió 'The weekly' seguirà equips del diari mentre desenvolupin històries

Ara
1 min
‘The New York Times’ mostrarà a FX com elabora els reportatges

BarcelonaEl canal nord-americà FX estrenarà a la tardor 'The weekly', un programa que cada setmana mostrarà com s’ha elaborat un reportatge del 'New York Times'. Segons explica el diari, el format (que s’inspira en el podcast radiofònic 'The daily') “seguirà un reporter o un equip de periodistes mentre una història del 'Times' fa el seu camí fins a la publicació”.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

'The weekly' s’emetrà els diumenges a la nit i a partir de l’endemà es podrà veure a la plataforma de 'streaming' Hulu. De moment s’han contractat 30 entregues de mitja hora i, segons el diari, la primera s’emetrà “possiblement” abans de les eleccions del novembre.

“Per al 'Times', el programa de FX suposa un gir cap al món de l’entreteniment”, diu el rotatiu, que recorda que recentment ha fet altres incursions en l’àmbit audiovisual: ha tancat un acord amb Netflix per convertir en una sèrie documental la columna mèdica 'Diagnosis', ha venut els drets per fer una pel·lícula sobre com es va destapar l’escàndol d’abusos sexuals de Harvey Weinstein i aquest mes Showtime estrenarà una sèrie sobre com es va viure el primer any de presidència de Donald Trump a la redacció del diari.

stats