Mèdia 28/04/2021

Toni Hervás, nou director de Ràdio Estel

À.G.
1 min

BarcelonaEl periodista i consultor en comunicació Toni Hervás serà el nou director de Ràdio Estel, en substitució de Jaume Aymar, que, no obstant això, es mantindrà com a màxim responsable de la revista Catalunya Cristiana, impulsada també per l'arquebisbat de Barcelona. La seva entrada comporta també la sortida d'Enric Frigola, que nominalment era el gerent de l'emissora però que a la pràctica ha portat el dia a dia de Ràdio Estel i els seus continguts els últims onze anys. El bisbe Joan Josep Omella ja havia expressat la voluntat de fer un relleu a la ràdio fa més d'un any, però la pandèmia ha alentit un canvi que inclou també la fusió de les dues fundacions que fins ara controlaven l'antena i la revista.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El canvi de la direcció, a més, s'interpretava com un camí per aplanar una major relació entre Ràdio Estel i la Cope, cosa que va causar inquietud tant entre els treballadors com al Consell de l'Audiovisual de Catalunya. Pocs dies després que l'ARA destapés aquestes intencions, hi va haver una reunió de l'autoritat reguladora amb el cardenal per tractar l'assumpte. De moment, l'aproximació ha quedat en suspens.

Hervás ha treballat com a investigador de la UE per a la UB, com a consultor de comunicació i responsable de l'Oficina de Mitjans de Comunicació de la UOC, com a responsable de comunicació de l'Escola Pia de Catalunya i com a assessor en comunicació i social media a Fira de Barcelona.

stats