EL RADAR
Mèdia 20/03/2014

‘Tu cara me suena’ ajorna la final per esquivar la de ‘La Voz kids’

Albert Castellví Roca
2 min

La Voz kids tanca aquesta nit la seva primera temporada a Telecinco convertit en un dels fenòmens televisius dels últims mesos. L’edició infantil del concurs de talents ha fet oblidar el sotrac que va patir la segona edició de la versió amb adults i se situa, quan encara falta l’última emissió, en uns registres molt similars als de la primera temporada de La Voz. Fins ara el programa ha acumulat una mitjana de 5.153.000 espectadors i un 29,9% de quota de pantalla, mentre que el format original va aconseguir 5.169.000 seguidors i un share del 34%.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Després que la mort de la concursant Iraila la Torre marqués el programa de la setmana passada -que es va emetre tal com s’havia enregistrat a l’estiu, és a dir, amb l’actuació de la nena, que va quedar eliminada-, nou participants es disputaran aquesta nit, a partir de les 22.30 h, el títol de la millor veu infantil d’Espanya.

La previsió inicial era que aquesta final hagués de competir directament contra la del concurs d’Antena 3 Tu cara me suena, però a l’hora de la veritat el canal d’Atresmedia ha preferit fer-se enrere i ajornar set dies la conclusió del seu concurs de cant. El format que presenta Manel Fuentes s’ha ressentit molt de l’arribada de La Voz kids : els programes emesos abans de tenir aquesta competència superaven sense problemes els 3 milions d’espectadors i lideraven el prime time a Espanya, però des de l’arrencada del concurs de Telecinco els resultats s’han situat per sota dels 2,5 milions. Per això, davant del risc que la final de Tu cara me suena passés desapercebuda si s’emetia avui, Antena 3 ha optat per substituir-la per un recull dels millors moments de la temporada i oferir-la en condicions més avantatjoses la setmana vinent.

stats