Nous Projectes

Berto Romero, Oriol Nolis i sèries angleses: La 2 presenta la seva oferta de primavera

'Ovejas eléctricas', de Berto Romero, i 'LateXou', amb Marc Giró, principals programes de la graella de la cadena

Andreu Busquets Juliachs
2 min
20240404 MM RTVE2 (2 de 4)

Sant Cugat del VallèsLa 2 ha presentat aquest dijous les novetats de cara a aquesta pròxima primavera: cada setmana la graella estarà plena de diferents programes de cultura, música, entrevistes… Una de les principals novetats és el programa setmanal Ovejas eléctricas, que presentarà Berto Romero i que arrencarà dimarts vinent a les 23 h. L’humorista ha remarcat a la roda de premsa de presentació que el programa no és ni de literatura ni de novetats literàries, sinó que es parlarà de cine, sèries, videojocs i còmics, uns gèneres sovint menystinguts per bona part dels programes culturals.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L’altre plat fort de la temporada és el LateXou amb Marc Giró, que s’emetrà els dimecres a les 22 h tant a La 2 com a RTVE Play fins al mes de juny i que per tant renova. El periodista s’ha mostrat molt content de poder seguir presentant aquest espai, que es pretén que es pugui emetre diàriament a partir del mes de setembre, segons ha assegurat la directora de La 2, Laura Folguera.

Marc Giró presentarà 'LateXou'.

A la roda de premsa també s'han presentat altres programes. Documaster és un programa de documentals presentat per Oriol Nolis, exdirector de RTVE Catalunya, que s'emetrà els dimarts a les 22 h. Nolis ja va ser protagonista dimarts, quan es va presentar el pòdcast Codi 6 per a Ràdio 4. Culturas 2 es tracta d'un programa diari ja en emissió presentat per Tània Sàrrias, que s'ha mostrat molt orgullosa de la recepció que està tenint i d'haver-se convertit en un referent musical, i ha destacat que ha ajudat a donar a conèixer diferents grups musicals. També s'ha presentat la sèrie de comèdia dramàtica creada per Aina Clotet per a RTVE Play i TV3 Això no és Suècia, que es converteix en la primera ficció original de RTVE Play.

També s'ha anunciat la renovació per a una quarta temporada del programa d'entrevistes presentat per Carlos del Amor, La matemàtica del espejo, que s'emetrà els dijous a les 22 h. Per acabar, s'ha anunciat l'estrena de dues sèries britàniques, Los Durrell i Grantchester, que s'estrenaran el 23 d'abril i el 13 de maig, respectivament.

stats