Televisió

Xavier Grasset presentarà el nou magazín de tarda de TV3

El periodista agafarà el relleu de 'Planta baixa', i Marina Romero el substituirà al 'Més 3/24'

2 min
Retrat a Xavier Grasset a la Vila Viniteca

BarcelonaDesprés d'anunciar la nova programació de Catalunya Ràdio, el 3Cat ha avançat avui la renovació de la graella de TV3. Xavier Grasset agafarà el relleu del Planta baixa d'Agnès Marquès i es posarà al capdavant d'un nou magazín, que s'emetrà de 17.45 h a 19.15 h. Això fa que també hi hagi renovació al Més 3/24. A partir del setembre serà Marina Romero, fins ara a l'equip d'El matí de Catalunya Ràdio, qui liderarà l'espai de dilluns a divendres.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Segons ha explicat TV3, en el nou programa de Grasset s'hi tractaran "temes d'interès, que van des d'aquells més vinculats a l'actualitat fins a diverses seccions d'entreteniment, tendències, de cultura o estil de vida pròpies dels gèneres televisius". Afegeixen que el nou format s'inspira en els espais de trobada entre amics, com si fos un afterwork, motiu pel qual el plató recrearà "la imatge d'un bar o cafeteria molt particular". La nova proposta està produïda per Atomic Beat, que, entre altres projectes per a TV3, va fer el Zona franca.

Xavier Grasset porta més de 30 anys vinculat als mitjans públics de Catalunya. Des de la temporada 2015-2016 presenta el Més 3/24, un dels espais informatius de referència de TV3, molt celebrat per la seva atenció a la cultura i la literatura. Abans havia fet El món s'acaba a Catalunya Ràdio durant set temporades i havia estat delegat de l'emissora a Madrid i subdirector d'El matí de Catalunya Ràdio. A la ràdio pública també va dirigir durant nou temporades la tertúlia diària L'oracle.

Per la seva banda, Marina Romero fa el salt a la televisió després dedicar-se principalment a la ràdio. Com a part de l'equip d'El matí de Catalunya Ràdio, l'últim mes va assumir la presentació del matinal mentre Ricard Ustrell estava de baixa per paternitat. El 2022 també es va encarregar de la versió d'estiu del programa i, posteriorment, es va incorporar a La tarda de Catalunya Ràdio, on va assumir la part informativa que fins llavors feia Òscar Fernàndez, que va ser nomenat director d'Informatius de l'emissora.

stats