Mèdia 14/11/2014

TVE nomena directora de continguts informatius la cap de Nacional de l'època Urdaci

Carmen Sastre era fins ara la Defensora de l'Espectador

Ara
1 min

BarcelonaEl nou cap d'informatius de Televisió Espanyola, José Antonio Álvarez Gundín, ja ha començat a redissenyar el departament que comanda des de fa dues setmanes. La cadena pública ha comunicat aquest divendres tres nomenaments a l'àrea d'informatius, el més destacat dels quals és el de Carmen Sastre com a nova directora de continguts informatius. Sastre, que des del maig era la Defensora de l'Espectador i l'Oient de RTVE, té una trajectòria de 25 anys als serveis informatius de la televisió estatal i va arribar a ser cap de Nacional durant set anys, la major part dels quals sota la direcció del polèmic Alfredo Urdaci.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Sastre substitueix en el càrrec José Gilgado, que passa a ser director dels informatius diaris. Al seu torn, Gilgado –que mantenia una relació molt tensa amb la redacció, que es va fer especialment visible el 25 de setembre, quan els treballadors van iniciar una protesta a la redacció que ell va intentar aturar sense èxit– ocupa el lloc d'Ángel Nodal, que ha estat nomenat Defensor de l'Espectador.

A banda d'aquests tres nomenaments, TVE també ha anunciat que Patricio de la Nuez serà el nou director de mitjans d'informatius; Carlos Garrido es farà càrrec del departament de relació amb els mitjans; i Mikaela Vergara serà la nova directora gerent de l'Orquestra i el Cor de RTVE.

stats