Mèdia 26/05/2016

TVE prepara una versió de 'MasterChef' amb famosos

Antonio Lobato presentarà un programa d'entreteniment sobre les capacitats del cervell

Ara
2 min
Antonio Lobato presentarà 'Desafía tu mente'

BarcelonaEl consell d'administració de Radiotelevisió Espanyola ha aprovat aquest dijous encarregar sis especials del concurs de cuina 'MasterChef' en què els participats seran personatges famosos. Es tracta d'una variant del format que ja acumula onze temporades al Regne Unit i que se sumarà a les dues existents actualment, la d'adults i la infantil.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Entre les noves produccions de la cadena també hi haurà dues sèries: d'una banda, 'Ifamily', una comèdia familiar que constarà de moment de vuit capítols, i de l'altra una 'sitcom' de producció pròpia, titulada provisionalment 'La pelu-quería', de la qual se n'han encarregat 52 episodis i que es rodarà als estudis de Sant Cugat.

A més, aquest dijous la televisió estatal també ha anunciat el nou format que presentarà a La 1 Antonio Lobato, que fa 15 dies va fitxar per TVE. Després de dotze anys com a veu de la Fórmula 1 a Telecinco, La Sexta i Antena 3, Lobato es convertirà ara en el conductor de 'Desafía tu mente', un espai d'entreteniment sobre les capacitats del cervell que adapta el format de National Geographic 'Brain games', emès fa dos anys a La 2.

Segons la cadena, el programa "posarà a prova els espectadors i canviarà la seva percepció de les coses" a través de "jocs, experiments i curiositats", amb l'objectiu d'"estimular" la seva ment i mostrar-los "tot el que podrien fer si la utilitzessin al 100%". L'espai proposarà reptes a persones del carrer i també a personatges coneguts, i comptarà amb les aportacions d'experts que donaran explicacions científiques a les reaccions del cervell davant de determinades situacions i estímuls. També hi participarà el mag Luis Boyano, que amb els seus trucs demostrarà que les percepcions poden enganyar.

stats