Mèdia 18/06/2015

Winona Ryder accepta el seu primer paper protagonista a la televisió

Joan Callarissa
1 min
Winona Ryder accepta el seu primer paper protagonista a la televisió

BarcelonaNetflix ha fitxat Winona Ryder perquè sigui la protagonista d’un dels seus nous projectes de ficció, una sèrie que encara no té títol definitiu però que, segons el portal TV Line, en una primera fase va ser coneguda com a Montauk. L’actriu donarà vida a la Joyce, la mare d’un nen de dos anys desaparegut, a l’entorn del qual girarà la història, un thriller amb elements sobrenaturals.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

“Mentre els amics, la família i la policia busquen respostes, s’introdueixen en un misteri extraordinari que implica experiments governamentals secrets, forces sobrenaturals terrorífiques i una nena molt estranya”, explica el mateix mitjà. Ambientada als anys 80, la sèrie pretén ser “una carta d’amor als clàssics que van captivar una generació”, segons els seus creadors, Matt i Ross Duffer, autors de la recent Wayward Pines. Els germans són, a més, els autors del guió i dirigiran els vuit episodis de què constarà la primera temporada. David Harbour, conegut pel seu paper a The newsroom, també formarà part del repartiment de la sèrie, que s’estrenarà l’any que ve.

Ryder, que fins ara només havia fet aparicions puntuals a la televisió, té en marxa un altre projecte per a aquest mitjà. Es tracta de la minisèrie Show me a hero, que la cadena HBO té previst estrenar aquest any.

La sèrie podria suposar un nou èxit per a la plataforma de visualització de sèries en streaming, que ja compta amb grans èxits tot i la seva breu trajectòria. Entre d’altres, Netflix -que està a punt d’estrenar-se a Espanya- ha produït ficcions com House of cards i Unbreakable Kimmy Schmidt. Ryder té 38 anys i es dedica al cinema des dels 15.

stats