13/03/2020

Les llàgrimes de la consellera

2 min

La consellera Vergés va plorar en explicar en roda de premsa que Igualada està confinada, perquè allà hi ha la seva família, i ell, l’opinador displicent, es va ofendre. I de seguida va elevar el dit índex, va torçar la boca i va redactar un tuit immortal que deia que una consellera no pot plorar, perquè no transmet tranquil·litat a la població, com és la seva obligació en moments tan difícils.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

En un espai paral·lel, la consellera Vergés no va plorar en explicar en roda de premsa que Igualada està confinada, va mostrar-se molt serena i fins i tot freda, tot i que allà hi ha la seva família, i ell, l’opinador displicent, es va ofendre. I de seguida va elevar el dit índex, va torçar la boca i va redactar un tuit immortal que deia que era molt hipòcrita per part de la consellera mostrar aquella falsa tranquil·litat, quan era evident que no n’estava, de tranquil·la, i això només significava una cosa: que la consellera ens tractava com menors d’edat i no com els adults que som.

En un espai paral·lel, la consellera Vergés no va plorar en explicar en roda de premsa que Igualada està confinada, però va estar a punt. Va fer el cor fort i va demanar perdó, perquè l’emoció la traïa, i ell, l’opinador displicent, es va ofendre. I de seguida va elevar el dit índex, va torçar la boca i va redactar un tuit immortal que deia que no era bo que la consellera amagués les seves emocions i que si tenia ganes de plorar hauria hagut de plorar, perquè bé que els homes polítics, com Obama, si volien plorar ploraven i ningú no els ho retreia.

En un espai paral·lel la consellera Vergés no va comparèixer en roda de premsa, per evitar l’emoció, donat que a Igualada hi ha la seva família, i ell, l’opinador displicent, es va ofendre. I de seguida va elevar el dit índex, va torçar la boca i va redactar un tuit immortal que deia que la consellera hauria hagut de comparèixer, i potser no compareixia perquè temia plorar, cosa que, segons la seva modesta opinió, era ben lògica i fins i tot lloable.

stats