25/05/2018

Tinc gana de Primmmavera (Sound)

2 min
Tinc gana de Primmmavera (Sound)

Compte enrere per gaudir dels dos artistes que més anhelo veure a l’edició d’enguany del festival barceloní més internacional: Nick Cave & The Bad Seeds i Douglas McMaster. Tots dos faran la seva posada en escena el dijous 31; la banda australiana a l’escenari Mango i el xef britànic a Casa Primavera, restaurant pop-up que es presenta com un dels grans reclams de Primmmavera, la renovada proposta gastronòmica del festival, que es complementa amb el bo i millor de la restauració local, foodtrucks per a tots els gustos i el nou Xiringuito Aperol, pensat per fer el vermut i assaborir les paelles del Kauai d’Òscar Manresa al cor de l’oasi electrònic anomenat Primavera Bits.

Erigit en un dels cuiners més revolucionaris dels últims anys gràcies a Silo, el restaurant de Brighton on no es generen residus i la carta ve dictada pels cicles propis de la natura, Douglas McMaster m’explica via e-mail cap on creu que avança la gastronomia: “En cinc anys la perspectiva general serà molt diferent, la indústria haurà de ser més adaptable al canvi. El terme adequat és antifràgil. A mesura que avança el procés de transformació, cal mantenir-se adaptat”. “El Primavera Sound és l’esdeveniment més ambiciós que he afrontat mai com a cuiner”, admet. Desitja tenir temps per conèixer xefs catalans i ens dona un consell per aplicar la filosofia zero-waste a la nostra llar: “Hem de pensar en els residus com a símbol d’un fracàs. Ho podem fer molt millor”.

A Casa Primavera també hi podreu gaudir, prèvia reserva, dels exclusius menús degustació d’en Diego Guerrero del DSTAgE, un dels millors restaurants d’Espanya, i d’en Lalo García de Máximo Bistrot, petita fonda d’obligat pelegrinatge al cor de Ciutat de Mèxic. Un festí primaveral de luxe per recórrer el quilomètric recinte amb la panxa ben contenta.

stats