Tovallons negres 24/02/2023

Senyor Jagger, senyor McCartney...

2 min

Ho han explicat aquests dies per tot arreu. Es veu que el representant dels Rolling Stones va enviar un e-mail a la cadena televisiva CNN on anunciava que Paul McCartney tocaria el baix en una cançó del nou àlbum de RS, és a dir: Rolling Stones. Ja sabíem que els Rolling estaven escrivint cançons per a un disc, perquè, durant la gira, fa dos anys, Mick Jagger i Keith Richards van explicar-ho en una entrevista a Los Angeles Times. Van dir, fent broma, que el difunt “Charlie Watts ja havia gravat les bateries”. I que s’hi posarien quan acabessin els concerts.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Tots nosaltres, primer de tot, ens vam imaginar una “unió” entre els Beatles i els Rolling vius en un disc. Nostàlgics, ens dèiem que, de fet, es van conèixer i van tocar junts en un programa de tele, l’any 63. Però no serà ben bé això. Al final només serà McCartney el que hi toqui, i no cantarà. De tota manera, falta encara saber el títol del disc. I tinc una proposta. Espero que entre tots els lectors de l’ARA li fem arribar aquest article al senyor Jagger.

Els Beatles tenen una cançó emblemàtica (en tenen moltes, de fet, el que és difícil és trobar-ne una que no ho sigui). Em refereixo a Let it be, deixa fer, o deixa que flueixi. I els Rolling Stones tenen un àlbum (on hi ha cançons emblemàtiques, com Honky tonk women, perquè també és difícil trobar-ne que no en siguin) que es diu Let it bleed, deixa que sagni. Algú es pot pensar que el títol de l’àlbum rockandroller és una paròdia de la cançó dolça. Però no és així, perquè el Let it bleed va ser publicat un any abans que el Let it be.

Tenint en compte això, diria que el títol del nou àlbum que esperem ens ve donat. Crec que és obligat que es digui Let it beat, deixa que bategui.

Empar Moliner és escriptora
stats