País Valencià 25/08/2021

Les tempestes deixen més de 70 litres al Baix Maestrat

A Peníscola es van inundar els carrers més pròxims a la platja

Ara
1 min
Llamp capturat aquesta nit a Almoster, al Baix Camp // Jaume Alegre

ValènciaEl Baix Maestrat ha sigut la comarca més afectada per les tempestes de la nit passada al País Valencià. Sobretot a Peníscola, on les tronades van deixar 72 litres per metre quadrat, 75,6 durant les últimes 48 hores, i a Benicarló amb 76,2, segons dades de l'Associació Valenciana de Meteorologia (Avamet). Les fortes precipitacions van inundar alguns carrers de Peníscola, especialment els més pròxims a la platja. Els ruixats també van afectar les Terres de l'Ebre, on en menys de dues hores van descarregar més de 100 litres. A l'Aldea es van acumular fins a 102 litres (60 dels quals van caure en només 30 minuts).

Vídeo sobre les conseqüències dels aiguats a Peníscola

Tot i que han sigut més intenses al nord, les tronades també han afectat el centre del País Valencià i a la ciutat de València han descarregat prop de 30 litres, cosa que ha afectat algunes falles ja plantades.

Registre de pluges

Com ahir, avui dimecres també s'esperen tronades fortes que podrien anar acompanyades de granís. De nou, l'excepció podrien ser les comarques del sud del País Valencià, on no s'esperen precipitacions.

Previsió de pluja acumulada per aquest dimecres.
stats