Commoció a la Cerdanya per la mort del fotògraf i exregidor de Puigcerdà Emili Giménez als 64 anys

Va ser regidor de Cultura durant 8 anys i estava molt implicat amb la vida social i cultural de Cerdanya

Aquest dimarts ha mort als 64 anys el fotògraf i exregidor de Puigcerdà, Emili Giménez. Persona molt coneguda i popular a la comarca, Giménez col·laborava amb diversos mitjans de comunicació i amb nombroses iniciatives de caire cultural. Va ser r egidor de Cultura entre els anys 1999 i 2007 i fins i tot va arribar a ostentar l’ alcaldia accidental de forma molt breu, durant un dels mandats de Joan Planella, d’Esquerra Republicana. Posteriorment, va ser designat cap de premsa del consistori.
 
Des de l’ ajuntament de Puigcerdà han emès un comunicat lamentant la seva defunció i han fet arribar el seu condol a la família, amics i persones pròximes. Per la seva banda, des del grup municipal d’Esquerra a Puigcerdà també han emès un comunicat lamentant la seva pèrdua i mostrant el seu condol. Han destacat que “amb les seves fotografies sempre ens ensenyava a estimar i lluitar pel nostre territori, la nostra Cerdanya”. En la mateixa línia, les xarxes s’han omplert de missatges de condol i de tristesa, de molts amics i coneguts a qui ha colpit la seva mort.
 
Giménez era col·laborador habitual de mitjans com Cadí Pedraforca, Regió 7, Pànxing o Viure als Pirineus, entre d’altres. El seu extens fons fotogràfic està dipositat a l’Arxiu Comarcal de Cerdanya.

El + vist

El + comentat