Pirineus 15/02/2021

Ordeig vol que el Pirineu i Ponent tinguin un "paper protagonista en la recuperació del país"

El cap de llista del PSC a Lleida diu que Catalunya vol "un govern de progrés i esquerres"

ARA Pirineus
1 min
Òscar Ordeig votant a la Seu d'Urgell

La Seu d'UrgellEl cap de llista del PSC a la circumscripció de Lleida i regidor a l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, Òscar Ordeig, ha celebrat la victòria de la seva formació a les eleccions al Parlament d'aquest 14-F. Ordeig, ha afirmat que "avui ha quedat clar que Catalunya ha votat majoritàriament el canvi per un govern de progrés i esquerres que obri una nova etapa per tots i totes".

El candidat pirinenc ha valorat que "aquest ha de ser el primer pas per passar pàgina als 10 anys de decadència dels governs de Junts per Catalunya i Esquerra Republicana". En aquest sentit, ha dit, "ara s'obre un període en què esperem que totes les forces polítiques tinguin en compte la voluntat majoritària de la ciutadania".

Òscar Ordeig ha fet una crida "al diàleg, l'entesa i l'acord dels partits d'esquerra i de progrés per formar un nou govern que garanteixi una més i millor sanitat pública i la recuperació social i econòmica que tant ens urgeix" i ha afegit que "després de tants anys de retallades i maltractament territorial, en aquesta nova etapa estem convençuts que les comarques de Lleida, el Pirineu i l'Aran hi tindran un paper protagonista en la recuperació del país, sense deixar ningú enrere".

stats